应用下载

Elverum Fotballs offisielle App. Klu..
Elverum Fotballs offisielle App. Klubben er en del av Elverum Idrettslag og spiller i 2017 i OBOS-ligaen!
Vi leverer en spesialtilpasset APP f..
Vi leverer en spesialtilpasset APP for din klubb Økt engasjement. Økt inntekt. Økt idrettsglede.
Det er en glede å få invitere den eu..
Det er en glede å få invitere den europeiske curling familien til Lillehammer og det Europeiske mesterskapet 2021. I år er det 31 år siden Lillehammer sist arrangerte dette mesters..
Konserter og live musikkspennende ar..
Konserter og live musikkspennende artister, lokale, nasjonale og internasjonale, er klare til å gi deg en opplevelse av de sjeldne på denne historiske konsertscenen! Velkommen til ..
Alta IF Fotball er fotballdelen av f..
Alta IF Fotball er fotballdelen av fleridrettslaget Alta Idrettsforening (Alta IF). Fotballgruppa omfatter klubbens seniorlag kvinner og menn, rekruttlag og aldersbestemte lag. Alt..
Trondheimsbedrift som driver med kantine og catering. Kortreist mat med særpreg.
Trondheimsbedrift som driver med kantine og catering. Kortreist mat med særpreg.
Bodø Håndballklubb (stiftet i 1953) ..
Bodø Håndballklubb (stiftet i 1953) er en håndballklubb fra Bodø. Klubben spilte i eliteserien i håndball for menn fra 2007 til 2010 og igjen fra 2012 til 2019. Klubben spiller sin..
历史 女孩的第一个手球活动是新兴体育协会。上升手球成立19.1945年7月。两个月后,m æ laail和Gjerpen IL加入了该团队。并因此更名为Gjerpen IF手球..
历史 女孩的第一个手球活动是新兴体育协会。上升手球成立19.1945年7月。两个月后,m æ laail和Gjerpen IL加入了该团队。并因此更名为Gjerpen IF手球组。从2008年开始,该名称现在仅是Gjerpen handball。 Gjerpen handball有一个漫长而自豪的故事,早在1947年,对于a队,B队和大三队的巡回赛冠军手球来..
Vi leverer en spesialtilpasset APP f..
Vi leverer en spesialtilpasset APP for din klubb Økt engasjement. Økt inntekt. Økt idrettsglede.
Bækkelagets Sportsklub er et fleridr..
Bækkelagets Sportsklub er et fleridrettslag fra Bekkelaget i Oslo som ble grunnlagt i 1909 og vi har ca 2750 medlemmer. Vår rolle i lokalsamfunnet er å aktivisere mennesker fra bar..
Eidsvold Turn Fotball skal være en k..
Eidsvold Turn Fotball skal være en klubb å være stolt av! I 2010 feiret Eidsvold Turn 100 år. Spørsmålet før femårsplanen var derfor: Hvor ønsker klubben å være i årene fremover? S..
FK Eik Tønsberg er en sammenslåing a..
FK Eik Tønsberg er en sammenslåing av FK Tønsberg og Eik IF Tønsberg fra 1.1.2020. Klubben er organisert som et Allidrettslag der breddavdelingen ligger under FK Eik Tønsberg AIL (..
Derfor er vårt motto: TOPPEN OG BREDDEN I NORSK HÅNDBALL.
Derfor er vårt motto: TOPPEN OG BREDDEN I NORSK HÅNDBALL.
"Det er meg, det er oss, det er viljen til å slossåååå FLINT!"
"Det er meg, det er oss, det er viljen til å slossåååå FLINT!"
Velkommen til Follo Håndballklubb app!
Velkommen til Follo Håndballklubb app!
Follo HK Damer ble etablert som egen..
Follo HK Damer ble etablert som egen klubb fra sesongen 2007/2008. Før den tid var vi en avdeling i Follo Håndballklubb der damene spilte i 2. divisjon, 5. divisjon og J18. Det ble..
Fredrikstad Ballklubb ble stiftet 12..
Fredrikstad Ballklubb ble stiftet 12. september 2001 etter en sammenslåing Torp IF og Lisleby Håndball på senior siden. Sesongen 2000/2001 fungerte klubben under navnet Torp/ Lisle..
Fredrikstad Fotballklubb har en av d..
Fredrikstad Fotballklubb har en av de rikeste historiene av alle norske fotballklubber. Som en av de mestvinnende klubbene i historien, og en storprodusent av landslagsspillere har..
"Hard trening slår talentet, når tal..
"Hard trening slår talentet, når talentet ikke trener hardt!" Grane Arendal har sesongen 2014/2015 seniorlag som spiller i 2. divisjon, 4. divisjon og 5. divisjon for kvinner. Gran..
Visjon: «Sammen for et inkluderende ..
Visjon: «Sammen for et inkluderende Grorud der drømmer oppfylles» Verdier: Inkluderende: -Tilbud til alle -Mangfold er en ressurs -«Vi foran jeg» Vi gjør hverandre gode -Trivsel er..
Halden Topphåndball er nå i gang med..
Halden Topphåndball er nå i gang med sin fjerde sesong i eliteserien og har ambisjoner om å ligge helt i toppen av norsk herrehåndball i mange år framover. Klubben er liten og veld..
Hamarkameratene (Ham-Kam, eller HamK..
Hamarkameratene (Ham-Kam, eller HamKam som er registrert varemerke, andre skrivemåter er avarter av dette merket) ble stiftet i 1918, og er Hamars fremste fotballklubb. Hovedtrener..
Haslum Håndballklubb ble stiftet 1. ..
Haslum Håndballklubb ble stiftet 1. mai 1999, etter at elitelaget ble skilt ut fra Haslum Idrettslag. 19 år senere har klubben vunnet en mang av titler, og har de ti siste årene væ..
En klubb i rask utvikling Kolstad Hå..
En klubb i rask utvikling Kolstad Håndball ble opprettet i 1972, samtidig med resten av Kolstad Idrettslag. Vi har etter hvert utviklet oss til å bli et allianseidrettslag, som stå..
Kristiansand Topphåndball er en ny o..
Kristiansand Topphåndball er en ny oppstartet klubb etablert av KIF i samarbeid med RIL og AK 28 som byens nye toppsatsning på herresiden i Kristiansand. Vår visjon er «Sammen skal..