应用下载

Geheugentest Een geheugen- en concen..
Geheugentest Een geheugen- en concentratieoefening voor iedereen van 2 tot 94. Probeer binnen 2 minuten de gelijke plaatjes te vinden. Draai steeds 2 plaatjes tegelijk, ze draaien ..
Muiswerk Online Tablet maakt online ..
Muiswerk Online Tablet maakt online muiswerken makkelijk De Muiswerk Online Tablet-app geef je de eerste keer je accountgegevens en daarna hoef je nooit meer in te loggen op Muiswe..
Muiswerk RekenRek Eigenschappen Muis..
Muiswerk RekenRek Eigenschappen Muiswerk RekenRek in het kort: - vrij: je hoort het aantal dat je opzet en je ziet het getal - 10 oefensessies: opzetten tot 10, tot 20, erbij doen ..
Dit woordenboek bevat meer dan 80.00..
Dit woordenboek bevat meer dan 80.000 veelgebruikte woorden uit de Nederlandse taal. Van de meer dan 23.000 basiswoorden worden de verschillende betekenissen gegeven en per beteken..
Woordstart richt zich op leerlingen ..
Woordstart richt zich op leerlingen van groep 1 van het basisonderwijs en leerlingen met een beperkte woordenschat in hogere groepen. De Woordstart App voor de iPad kan op ieder mo..
MuisMeter老师提供了一种简单的方法,可以让学生在Muiswerk在线上的进度可见。这个应用程序是给老师的。下载此应用程序,只有当你有权从鼠标在线教师帐户! 注意:为学生..
MuisMeter老师提供了一种简单的方法,可以让学生在Muiswerk在线上的进度可见。这个应用程序是给老师的。下载此应用程序,只有当你有权从鼠标在线教师帐户! 注意:为学生、家长、祖父母和护理人员提供了一个单独的鼠标测距仪。 您可以用数字或图表查看用户的工作时间,将其与同学进行比较,甚至进行专业分析。分析用文字描述了该用户在所选字段中的情况。课程包括:工..
Rekenhulp is een rekenmachine die je..
Rekenhulp is een rekenmachine die je scherp houdt. Hij is speciaal geschikt voor de bovenbouw van de basisschool, het vmbo en ook voor iedereen die hulp nodig heeft bij het rekenen..