应用下载

In onze bijzondere kapsalon hebben w..
In onze bijzondere kapsalon hebben wij alle aandacht en tijd voor u. Wij zijn gespecialiseerd in coupevorming en haarkleuringen. Wij geven U graag een persoonlijk advies, voor dame..
Super handig een afspraak maken bij ..
Super handig een afspraak maken bij Virgo kappersteam in Maassluis! Met de app kunt u als klant van Virgo Kappersteam direct je ONLINE afspraak maken met de reserverings-App. Bent ..
Wij haarspecialisten creëren met vee..
Wij haarspecialisten creëren met veel passie en toewijding een exclusieve look voor jou. We nemen vooraf de behandeling start, uitgebreid de tijd om alle wensen goed door te spreke..
Lef, visie en creativiteit zijn syno..
Lef, visie en creativiteit zijn synoniemen voor Whair kappers. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en volgen niet alleen de laatste trends in haarmode, maar creëren zelf unieke kaps..
Altijd en overal jouw digitale afspr..
Altijd en overal jouw digitale afsprakenboek bij je. Voor wie is de Mijn Flexxis app: Voor iedereen die gebruik maakt van het digitale afsprakenboek van Flexxis Kapperssoftware. Me..
Direct een afspraak maken bij Jitty'..
Direct een afspraak maken bij Jitty's Hair and Make-up. Met deze app kunt u rechtstreeks een afspraak maken bij Jitty's Hair and Make-up. De app is een service voor onze vaste klan..
Ons team staat klaar voor u! Wij zij..
Ons team staat klaar voor u! Wij zijn zeer vooruitstrevend op allerlei gebieden, vooral ten aanzien van de mogelijkheden op vaktechnischgebied, kleurkennis en haar- en hoofdhuidver..
Welkom bij Brandlezz Concepts! In on..
Welkom bij Brandlezz Concepts! In onze lifestyle-salon is iedereen welkom. Man en vrouw, jong of oud, op zoek naar een subtiele verandering in het uiterlijk of wil je een compleet,..
Cheryl House of Hair is dé plek waar..
Cheryl House of Hair is dé plek waar je hair en beauty in de breedste zin van het woord kunt ervaren. Laat jezelf verwennen, adviseren en vooral genieten van de heerlijke behandeli..
HAARMODE ROB IS MEER DAN GEWOON EEN ..
HAARMODE ROB IS MEER DAN GEWOON EEN KAPPER UIT EINDHOVEN Bij Haarmode Rob, dé dames- en heren kapsalon van Eindhoven, weten we hoe je een goede eerste indruk maakt, met een goed ve..
Een van de leukste en gezelligste no..
Een van de leukste en gezelligste no-nonsense kapsalons in Langedijk. Wij staan met ons hele team 5 dagen in de week voor u klaar. Zowel voor uw haar als voor uw wenkbrauwen kunt u..
Kapsalon M Haarvorming is een begrip..
Kapsalon M Haarvorming is een begrip in Den Haag en omstreken. Al decennialang volgen hun topstylisten de trainingen van Mod's Hair die tweejaarlijks worden gegeven bij het verschi..
GO PIERÔT! Want wij geloven dat jij ..
GO PIERÔT! Want wij geloven dat jij je gelukkiger voelt als je er mooi uitziet! En het is onze missie om jou te laten stralen met mooie kapsels die jouw persoonlijkheid benadrukken..
Salon Marita is sinds 1937 gevestigd..
Salon Marita is sinds 1937 gevestigd in Geesteren, opgericht door de opa van Marita. Salon Marita biedt allround kapsters die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en hu..
Al 23 jaar zijn wij kleuren-, knippe..
Al 23 jaar zijn wij kleuren-, knippen-, extensions én haarwerken specialist. Alle haarproducten die wij in de salon gebruiken en verkopen zijn parabenen- en sulfaat vrij. Hierdoor ..
Hoepelman Kappers is al 15 jaar uw v..
Hoepelman Kappers is al 15 jaar uw vertrouwde kapsalon. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en gemotiveerd om u van mooi haar te voorzien. Wekelijks word er getraind , zodat de kwa..
Wij heten u van harte welkom in onze..
Wij heten u van harte welkom in onze vernieuwde Aveda Lifestyle Salon. Met veel passie en enthousiasme werkt ons professioneel team aan uw wensen voor haar, huid en lichaam. Onze g..
Sinds 2002 is Hair 4U Zaandam voor j..
Sinds 2002 is Hair 4U Zaandam voor jou een salon vol fashion, stijl en ontspanning. Elke klant is bij ons uniek en wordt behandeld naar zijn of haar wensen. Onze salon is een klass..
Afspraken App Kapper Sjoerd. Maak uw afspraken online met behulp van uw klantgegevens.
Afspraken App Kapper Sjoerd. Maak uw afspraken online met behulp van uw klantgegevens.
Flexxis APP: het nieuwe klant-commun..
Flexxis APP: het nieuwe klant-communiceren De Flexxis Afspraken APP is de perfecte aanvulling op uw (online) afsprakenboek. Met dit unieke systeem is het mogelijk uw klanten via hu..
App Own Look Met deze app kunt je re..
App Own Look Met deze app kunt je rechtstreeks een afspraak maken bij Own Look. Daarmee kies je voor een look die je elke dag opnieuw complimenten oplevert! Deze app is een service..
Goed gestyled straal je namelijk nie..
Goed gestyled straal je namelijk niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Verzorgd, zelfverzekerd én energiek. Dat voelt niet alleen fijn, maar valt ook op bij de mensen in je ..
ALLego Kappers 在我们的特别沙龙里,我们为您提供了所有的注意力和时间。我们专注于耦合和发色。女士们先生们,我们很乐意给你们一些个人建议。 你随时可以来预约。您也可..
ALLego Kappers 在我们的特别沙龙里,我们为您提供了所有的注意力和时间。我们专注于耦合和发色。女士们先生们,我们很乐意给你们一些个人建议。 你随时可以来预约。您也可以提前拨打040-2836284或在线预约。那你肯定会得到帮助的。 当然你也可以走进去。如果我们有时间,我们会马上帮你。万一你要等一下?我们提供美味的卡布奇诺、浓缩咖啡和各种口味的茶。..
Peels Haarmode is al 97 jaar dé kapp..
Peels Haarmode is al 97 jaar dé kapper van Strijp in Eindhoven. We knippen, kleuren, fohnen, krullen en stylen kapsels, baarden, snorren, pruiken, toupets en haarwerken. En we zijn..
Met deze app kun je snel en gemakkel..
Met deze app kun je snel en gemakkelijk 24/7 online een afspraak maken bij Trend Hairstylers Bij Trend Hairstylers zoeken we graag met je naar een kapsel dat jouw eigen stijl verst..