应用下载

Het ligt op het puntje van je tong: ..
Het ligt op het puntje van je tong: Je wilt een woord zeggen, maar komt er niet op. Gebruik WoordWolk om op te zoek te gaan naar het woord! WoordWolk helpt je op unieke wijze woord..
Yvo is een woordspel voor één tot ne..
Yvo is een woordspel voor één tot negen spelers, waarmee je op een speelse wijze kunt oefenen met grammatica. Yvo lijkt op Scrabble of Wordfeud, maar in plaats van met letters woor..
一个应用程序来练习你的美国英语发音与音频样本的帮助。
一个应用程序来练习你的美国英语发音与音频样本的帮助。
Download deze app om alle informatie..
Download deze app om alle informatie over de Radboud Universiteit Introductie bij de hand te hebben. In deze app vind je meer informatie over het programma, de locaties, FAQ's, con..
Snel zoeken naar de leveranciers die..
Snel zoeken naar de leveranciers die korting geven aan de leden van de PV Radboud. Er is een mogelijkheid om te zoeken naar de leveranciers op alfabetische volgorde en er is een mo..
Het online platform voor de evenementen van de Radboud Universiteit.
Het online platform voor de evenementen van de Radboud Universiteit.
De Onderwijsdagen 2022 is een evenem..
De Onderwijsdagen 2022 is een evenement voor onderwijsprofessionals van de Radboud Universiteit, Hogeschool Arnhem-Nijmegen, ROC Nijmegen en het Radboudumc. Er is een online progra..
SynQuiz is an app that contains four..
SynQuiz is an app that contains four playful tests for synaesthesia. Synaesthesia is a neurodevelopmental trait estimated to occur in about 4% of the general human population. For ..
In 2020, the Faculty of Social Scien..
In 2020, the Faculty of Social Sciences of the Radboud University will be moving to a new building. For the first time, the entire faculty will be housed under one roof in a sustai..
The official app for customers of th..
The official app for customers of the Radboud Sports Centre offers the following functionality: - An easy way to subscribe and unsubscribe for activities such as spinning and squas..