应用下载

«Hjemme. Borte.» er en utstillings-a..
«Hjemme. Borte.» er en utstillings-app tilknyttet Jødisk Museum i Trondheim. Appen forteller om Holocaust i Trondheim med utgangspunkt i ulike adresser i Midtbyen. Gjennom interakt..
Tidsreise Sápmi er interaktiv formid..
Tidsreise Sápmi er interaktiv formidling av samisk kultur og historie for barn i og utenfor Sápmi. Gjennom tekst, lyd, bilder og musikk formidles fortellinger om og fra Sápmi – på ..
Skattejakt Trondheim er en aktivitet..
Skattejakt Trondheim er en aktivitetsapp med geolokasjon. Her må du gå fra sted til sted og samler virtuelle gullmynter. Du får en oppgave som du må løse. Oppgaven handler om et st..
Pilotini er en fargeleggings-app for..
Pilotini er en fargeleggings-app for barn som liker flygende farkoster! Aktiviteten er morsom i seg selvmen den blir enda morsommere hvis du besøker lekeområdet på Trondheim Luftha..
Dette er skoleversjonen av Tidsreise..
Dette er skoleversjonen av Tidsreise Sápmi. Den er gratis å laste ned, og du får tilgang til innholdet ved å logge inn med FEIDE. Dette forutsetter at din kommune har kjøpt tilgang..
This app allows you to control your ..
This app allows you to control your Munti Planets show running in your planetarium, or on a large screen.
Hva tror du skjer når Nesen våkner o..
Hva tror du skjer når Nesen våkner opp helt alene? Bli med på jakt etter øyne, ører og munn! Nesen er en morsom digitalbok for de aller minste, og en annerledes måte å lære om sans..
DIGITAL EHON AWARD WINNER 2015! Beau..
DIGITAL EHON AWARD WINNER 2015! Beautiful picture book in English and Norwegian. "Bruno is a carefully crafted storybook filled with soothing music, superb hand-drawn graphics, won..
Take it for a spin You have been sen..
Take it for a spin You have been sent on a quest by the wise old sage. The evil Gants have stolen her magical Shims and it's up to you, a little 'tisu, to get them back. Equipped w..
把合适的鸟放在一起,听它唱歌! 了解你在花园里遇到的小鸟。公园或在这个美丽而有趣的混合在树林里散步-最大灵感的应用程序! 小鸟既包含视觉特征,又包含每种鸟类的歌声。此外,您可以..
把合适的鸟放在一起,听它唱歌! 了解你在花园里遇到的小鸟。公园或在这个美丽而有趣的混合在树林里散步-最大灵感的应用程序! 小鸟既包含视觉特征,又包含每种鸟类的歌声。此外,您可以通过组装不同鸟类的零件来制作自己的幻想鸟类。 每个人都喜欢小鸟和鸟鸣。现在你可以更好地了解他们了! 包含22种最常见的鸟类。 挪威语和英语。
Med Maker Bots kan du sette sammen e..
Med Maker Bots kan du sette sammen en robot akkurat slik du vil, gi den et navn og sende den på jobb i den store robot-fabrikken. For å oppleve selve robot-fabrikken, må du besøke ..
Tror du gaupa spiser blåbær og ligge..
Tror du gaupa spiser blåbær og ligger egentlig bjørnen i dvale om vinteren? Test dine kunnskaper i Villmarka som er laget av Besøkssenter rovdyr Namsskogan. Dette er en app som pas..
Tidsreise Trondheim er en morsom rei..
Tidsreise Trondheim er en morsom reise gjennom Trondheims tusenårige historie. Du blir kjent med store konger, rare typer og helt vanlige barn som bodde i Trondheim for lenge, leng..