应用下载

Marketteki En İyi Aşk Sayar Uygulama..
Marketteki En İyi Aşk Sayar Uygulaması, Üstelik Türkçe!! Sevgiline aşık olalı ne kadar oldu merak mı ediyorsun? Peki ne kadar zamandır birliktesiniz? İşte bu soruların cevaplarını ..
DolarHesabım ile Dolar cüzdanın cebi..
DolarHesabım ile Dolar cüzdanın cebinde!!! DolarHesabım uygulaması ile anlık dolar kuru bilgisini ve düne göre değişimini takip edebilirsiniz. Dolar geçmişi ekleme özelliği sayesin..
Zikirci uygulaması ile günlük olarak..
Zikirci uygulaması ile günlük olarak istediğiniz her yerde telefonunuzu kullanarak, kolay, rahat ve herhangi bir araca ihtiyaç duymadan tesbihatlarınızı ve/veya dualarınızı bu saya..
Türkiye Cumhuriyeti Anayasası Uygula..
Türkiye Cumhuriyeti Anayasası Uygulama Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında bulunan tüm kısım, bölüm ve maddeleri içermektedir. Uygulama özellikleri: - Basit kullanım - Kullanışlı aray..
A virtual version of the popular Fid..
A virtual version of the popular Fidget Spinner the you can play everywhere, App helps focus attention and relieve stress. You can also play with your friends. You can also compare..
Uygulama şuan sadece Resmi Gazetede ..
Uygulama şuan sadece Resmi Gazetede yayımlanan değişiklik teklifindeki maddeleri içermektedir. Referandum sonrası anayasanın kabul edilmesi durumunda tüm anayasa eklenecektir. - Ba..
Plaka sorgulama uygulaması ile türki..
Plaka sorgulama uygulaması ile türkiyenin tüm illerindeki plakaların hangi il ve ilçeye ait olduğunu sorgulayabilirsiniz. Yazdığınız plakayı almak istiyorsanız hangi il ve ilçeye m..
Track your deadlines. Don't miss any..
Track your deadlines. Don't miss any due date. This app provides you to track your deadlines, meeting, appointments. You just look your life all the others Deadliner track just one..
EuroHesabım ile Euro cüzdanın cebind..
EuroHesabım ile Euro cüzdanın cebinde!!! Euro Hesabım uygulaması ile anlık Euro kuru bilgisini ve düne göre değişimini takip edebilirsiniz. Euro geçmişi ekleme özelliği sayesinde t..
Boost your Focus and Productivity wi..
Boost your Focus and Productivity with Focus Road extraordinary destination metaphor. Track your periods and goals. Complete your tasks. Be a champion. With lots of vehicles and de..
现在诊断和治疗非常容易!! 你不想在未来的其他患者中使用你以前做过的诊断和治疗吗?那就来. 健康是每个人的权利,最好的医生知道这一点,我们也意识到它,并努力促进他们的工作。场景..
现在诊断和治疗非常容易!! 你不想在未来的其他患者中使用你以前做过的诊断和治疗吗?那就来. 健康是每个人的权利,最好的医生知道这一点,我们也意识到它,并努力促进他们的工作。场景如下: 患者来了,你做了诊断,你也确定了治疗,并对患者进行了治疗。您立即在我们的 "诊断和治疗 " 应用程序中输入诊断和治疗。另一个病人在同样的时间里来了.您立即查看 "诊断和治疗 "..
The Bitcoin Tracker allows you to ke..
The Bitcoin Tracker allows you to keep up to date with the latest Bitcoin price. Display the latest price and updates in the background automatically. Calculate exactly how much yo..
A Gif Game
Are you ready for a whole new adventure? Gif Journey! What you need to do in this game is to find the word which tell by the gif. In doing this, you will have fun and your vocabula..
Hey ilkokullu, ortaokullu, liseli !!..
Hey ilkokullu, ortaokullu, liseli !! Ortalamanı hesaplamak hiç bu kadar kolay olmamıştı!! NotOrt'a derslerinizi ve sınavlarınızı kolayca ekleyebilir, sonrasında düzenleyebilirsiniz..