应用下载

Müslümanların bayramı mübarek cuma g..
Müslümanların bayramı mübarek cuma gününü ifade eden en güzel mesajlar artık telefonunuzda. Kısa bir mesaj ile sevdiklerinizin gönüllerini alabilir, hatırlarını sorabilirsiniz. Res..
用英语翻译听《古兰经》。 你可以通过下载每个苏拉特离线收听。 朗诵者: 阿卜杜拉 · 巴斯法 (连同英语翻译)
用英语翻译听《古兰经》。 你可以通过下载每个苏拉特离线收听。 朗诵者: 阿卜杜拉 · 巴斯法 (连同英语翻译)
Adım adım Yasin Suresini ezberleyip ..
Adım adım Yasin Suresini ezberleyip öğrenmeye hemen başlayabilirsiniz. Yasin Suresinin Arapça ve Latin harfleriyle okuyabilir, otomatik tekrar etme, ayet aralarındaki süre ve ayet ..
Bu uygulama ile namaz ile ilgili en ..
Bu uygulama ile namaz ile ilgili en temel konulara ulaşabilirsiniz. Uygulama içerisindekiler: - Namaza Başlarken bilmeniz gerekenler - Resimli ve Özet 5 Vakit Namaz - Abdest, Teyem..
- Ulusal günlük gazetelerin ilk sayf..
- Ulusal günlük gazetelerin ilk sayfaları. - Gazeteleri ister iPhone ister iPad'den rahat okuma imkanı - Kendi gazete listenizi oluşturup, sadece istediklerinizi okuma imkanı
Ayetel Kürsi Duası uygulamasında All..
Ayetel Kürsi Duası uygulamasında Allah(c.c.)’ın sıfatlarını ve büyüklüğünü anlatan ve okunması birçok derde deva ve hayra vesile Ayetel Kursi duasının Türkçe okunuşunu, anlamını, A..
Kuran’ın kalbi sayılan Yasin-i Şerif..
Kuran’ın kalbi sayılan Yasin-i Şerif'in Latince'si, Türkçe'si, Tefsiri, Arapça'sı ve Türkçe mealli okunuşunu dinleyebilir takip edebilirsiniz. Yasin Suresi hakkında bilgiler bulabi..
Tüm köşe yazıları ve manşetler bir a..
Tüm köşe yazıları ve manşetler bir arada! Temiz arayüz ve hızlı okuma modu ile köşe yazılarını rahat oku. Gazetelerin günlük manşetlerini hızlıca takip et.
Belirleyeceğiniz bir saatte uygulama..
Belirleyeceğiniz bir saatte uygulama aracılığı ile her gün Mevlanaya ait farklı bir söz ile güne başlayın. Beğendiğiniz sözü isterseniz sosyal medya üzerinden paylaşın.
Namaz Hocası uygulaması ile namaz il..
Namaz Hocası uygulaması ile namaz ile ilgil tüm bilgilere ulaşabilirsiniz . Ayrıca şehriniz seçerek namaz vakitlerini takip edebilir ve bildirimler ile namaz vaktini kaçırmazsınız...
Hz. Muhammed (sav) hayatını okuyabil..
Hz. Muhammed (sav) hayatını okuyabilir, dilerseniz sesli olarak dinleyebilirsiniz. Veda Hutbe'sini sesli dinleyin. Hz. Muhammed (sav)'in Sünnetlerinin listesi okuyun.
Mevlana'nın detaylı hayatına, öğütle..
Mevlana'nın detaylı hayatına, öğütlerine, 400'den fazla sözüne ve 6 ciltten oluşan Mesenevi-i Şerif eserinin tamamına bu uygulama ile ulaşabilirsiniz. Mesenevi-i Şerif okurken kald..
您可以找到您要查找的祈祷词。 由于我的最爱,您可以轻松访问您最喜欢的祈祷词。 应用程序中的类别; 1每日双份 2。祈祷二感兴趣的祈祷和图像3伊桑·勒尔吉祈祷 4。Abdestİ..
您可以找到您要查找的祈祷词。 由于我的最爱,您可以轻松访问您最喜欢的祈祷词。 应用程序中的类别; 1每日双份 2。祈祷二感兴趣的祈祷和图像3伊桑·勒尔吉祈祷 4。Abdestİleİlgi Dualar公司 5。虔诚的祈祷6为智慧、财富和服务祈祷快速祈祷 8。为哈克二世祈祷。祷告将在苦难中宣读 10。耐心和祈祷11。为死亡和葬礼祈祷12。睡觉和做梦祈祷德14..
Esm â-ul h ü snâ 是指 “最美丽的名字”,用于表示真主的名字。 有了这个应用程序,真主最美丽的名字就在你的手掌中。您可以随时学习,学习和记忆这些名称..
Esm â-ul h ü snâ 是指 “最美丽的名字”,用于表示真主的名字。 有了这个应用程序,真主最美丽的名字就在你的手掌中。您可以随时学习,学习和记忆这些名称。所有内容都可以阅读,不需要互联网连接。 关于真主最美丽的名字: • 在古兰经中,真主的名字被称为 “最美丽的名字”。参见诗句: “al-a'raf”..
真主的名字或真主的99个名字 在古兰经和圣训中,它们来源于向真主提供的动词或形容词,或直接用于表达真主的名字。 虽然它们的数量不限于99,但其中99个以伊斯兰神秘主义而闻名,被..
真主的名字或真主的99个名字 在古兰经和圣训中,它们来源于向真主提供的动词或形容词,或直接用于表达真主的名字。 虽然它们的数量不限于99,但其中99个以伊斯兰神秘主义而闻名,被用于各种仪式和祈祷。 特点: 1.用声音和意义一起发现真主 的名字。 2.用念珠计数 3.通过测试功能测试记忆的机会
4 resimin hangi sadece 1 ortak kelim..
4 resimin hangi sadece 1 ortak kelimede birleşiyor, tahmin et seviye atla, altın kazan. - Eğlenceli ve bağımlılık yapıcı - Saatlerce oynayın - Beyin jimnastiği için bire bir Tüm ke..
你可以在这个应用程序中找到并分享最美丽的消息和卡片,特别是牺牲的节日。 您可以使用为您精心制作的imessage贴纸装饰您发送给亲人的消息。
你可以在这个应用程序中找到并分享最美丽的消息和卡片,特别是牺牲的节日。 您可以使用为您精心制作的imessage贴纸装饰您发送给亲人的消息。
拥有超过20种不同的声音和摇篮曲选项,睡宝宝应用程序可以帮助您的宝宝放松并轻松入睡。 特点: -通过使用计时器选项,根据您的喜好循环所有可用的声音。 -简单的设计,易于在所有年..
拥有超过20种不同的声音和摇篮曲选项,睡宝宝应用程序可以帮助您的宝宝放松并轻松入睡。 特点: -通过使用计时器选项,根据您的喜好循环所有可用的声音。 -简单的设计,易于在所有年龄段使用。 声音: -风扇 -真空吸尘器 -时钟 -壁炉 -洗衣机 -淋浴 -海 -森林 -蟋蟀 -河流 -雨 -鲸鱼 -心跳 -雨林 -风暴 -汽车 -火车 -平面 -白噪声 -粉红..
你能在放大的图片中找到这个词吗? 不同的图片正在以放大的方式等待着你。 你可以问你的朋友猜测或使用游戏中的助手。
你能在放大的图片中找到这个词吗? 不同的图片正在以放大的方式等待着你。 你可以问你的朋友猜测或使用游戏中的助手。
我们为您提供古兰经中的114个苏拉。你可以大声聆听苏拉! 它很容易,很方便地听到和跟随suras。 您可以访问有关sure的读数,含义和sure的信息。
我们为您提供古兰经中的114个苏拉。你可以大声聆听苏拉! 它很容易,很方便地听到和跟随suras。 您可以访问有关sure的读数,含义和sure的信息。
通过伊斯兰时间应用程序,整个世界都可以达到祈祷时间。 您可以在同一屏幕上找到当天的事件,经文和祈祷。 在祈祷时间之前和祈祷时间之间用美丽的音调提醒祈祷时间并记住他们! 您可以通..
通过伊斯兰时间应用程序,整个世界都可以达到祈祷时间。 您可以在同一屏幕上找到当天的事件,经文和祈祷。 在祈祷时间之前和祈祷时间之间用美丽的音调提醒祈祷时间并记住他们! 您可以通过离线录制来阅读kur 'an-i,您可以通过语音收听。 此外: -周围的清真寺 -5次祈祷和其他祈祷 -祈祷记录 -阿比斯特的收入 -真主的99个名字 -亚辛 -查找塞浦路斯 -Ku..
500 Adet Dini hikaye, kıssadan hisse..
500 Adet Dini hikaye, kıssadan hisse, yaşanmış İslami hikayeler içerir. Sevdiğin hikayeleri favorine ekleyebilir, En son okuduğun hikayeden devam edebilir, rahat okuma seçenecekler..
Kuran-ı Kerim'deki 114 Adet Sureyi s..
Kuran-ı Kerim'deki 114 Adet Sureyi sizlere sunuyoruz. Sureleri sesli olarak dinleyebilirsiniz! Kolay ve rahatlıkla sureleri dinleyip ve takip edilecek şekilde seslendirilmiştir. Su..
Yeni kelimeler ile tahmin etmeye baş..
Yeni kelimeler ile tahmin etmeye başlayın 4 Resim ile kelimeyi tahmin edebilir misin? 4 resimin hangi sadece 1 ortak kelimede birleşiyor, tahmin et seviye atla, altın kazan. - Eğle..
İngilizcede en sık kullanılan 1000 k..
İngilizcede en sık kullanılan 1000 kelimeyi hareketli resimler ile ezberle, ve pratik et! Eğlenceli gifler ile kelime hazneni geliştir.
Ramazan ayı ile ilgili tüm bilgilere..
Ramazan ayı ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Özellikleri: 1- Tüm Dünya şehirleri için imsakiye bilgileri, 2- Ramazan duaları ve sofra duaları 3- Hadis-i Şerifler, 4- Kadir..
Tüm dünya namaz vakitlerine diyanet ..
Tüm dünya namaz vakitlerine diyanet uyumlu olarak ulaşın. Vakitleri uyarı ile hatırlayabilir ya da Widget olarak ekleyip takip edebilirsiniz Namaz kılınışı, Adbest alınışı öğrenin ..
* İngilizce Kelime Öğrenmek Artık Ço..
* İngilizce Kelime Öğrenmek Artık Çok Kolay. Üstelik Tamamen Ücretsiz! * Tamamen ücretsiz binlerce kelime kartıyla İngilizce kelimeleri kolayca öğrenebileceksiniz. Öğrendiğiniz kel..
Adam Asmaca İngilizce Kelime Pratik ..
Adam Asmaca İngilizce Kelime Pratik Et ile 500 farklı ingilizce kelimeyi adam türkçe anlamından tahmin etmeye çalış. Kelime Paketi ile; Dilersen kelime adetini 2500 kelimeye çıkart..
İslam Vakti uygulaması ile tüm Dünya..
İslam Vakti uygulaması ile tüm Dünya Namaz Vakitlerine ulaşabilir. Günün Hadisi, Ayeti ve Duasını aynı ekranda bulabilirsiniz. Namaz vakitlerine hatırlatıcı kurup namaz vaktinden ö..
Kuran’ın kalbi sayılan Yasin-i Şerif..
Kuran’ın kalbi sayılan Yasin-i Şerif'in Latince'si, Türkçe'si, Tefsiri, Arapça'sı ve Türkçe mealli okunuşunu dinleyebilir takip edebilirsiniz. Yasin Suresi hakkında bilgiler bulabi..
在斋月期间,您可以在不错过iftar和sahur时间的情况下跟踪。您可以从世界 的任何地区选择您的城市。 在iftar之前和之后,您可以找到要阅读的祈祷,斋月的祈祷和每天阅读的..
在斋月期间,您可以在不错过iftar和sahur时间的情况下跟踪。您可以从世界 的任何地区选择您的城市。 在iftar之前和之后,您可以找到要阅读的祈祷,斋月的祈祷和每天阅读的祈祷。 你可以找到关于斋月的圣训,关于禁食的信息,卡迪尔夜祈祷和很多信息。 吉祥的斋月
Cevşen-i Kebir ismindeki duâ Peygamb..
Cevşen-i Kebir ismindeki duâ Peygamber Efendimize, Uhud Harbi esnasında Cebrail (a.s) tarafından getirilmiştir. Cebrail Hz. Muhammed'e (s.a.v.): "Üzerindeki zırhı çıkar ve bu duâyı..
Sınırsız sayıda zikir ekleyip , çeke..
Sınırsız sayıda zikir ekleyip , çekebilir, daha sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. - Her zikir için ayrı ayrı kalınan yeri otomatik olarak kayıt eder. - Sınırsız zikir ek..
Aradığımız logo hangisi? Logonun han..
Aradığımız logo hangisi? Logonun hangisi olduğunu çözmeniz için, resme bakın ve harfleri kullanın. Hiçbir kayıt süreci gerektirmez ya da karışık kuralları yoktur. Sadece yükleyin v..
在这个程序中,你可以在下面的最高古兰经 中找到苏拉和祈祷的读数,土耳其语和音频听力。 苏拉: 法提哈城 大象城 库雷什城 桃花心木 克夫瑟城 天王 纳斯尔城 特贝特苏拉 伊赫拉..
在这个程序中,你可以在下面的最高古兰经 中找到苏拉和祈祷的读数,土耳其语和音频听力。 苏拉: 法提哈城 大象城 库雷什城 桃花心木 克夫瑟城 天王 纳斯尔城 特贝特苏拉 伊赫拉萨 法拉克城 纳什城 Aytel-手课程 祈祷: 苏巴内克 埃特希伊雅图 Allahumme salli Allahumme barik 拉贝纳 · 雅典 拉本纳菲利 库..
-当天的头条新闻。 -轻松浏览报纸。 晚上,有一天,今天,共和国,太阳,哈伯特克,h ü rriyet,国家报纸,国籍,邮件,激进,上午,发言人,明星,日历,一边,土耳其,时间..
-当天的头条新闻。 -轻松浏览报纸。 晚上,有一天,今天,共和国,太阳,哈伯特克,h ü rriyet,国家报纸,国籍,邮件,激进,上午,发言人,明星,日历,一边,土耳其,时间,祖国,新的亚洲,新的黎明,时间,狂热,照片匹配,光子,世界, 在这个应用程序中还有更多。 您可以关注所有国家日报的第一页。
İngilizce konuşmak için artık İngili..
İngilizce konuşmak için artık İngilizce bilmenize gerek yok. Seyahatlerinizde, günlük yaşamınızda en çok kullandığınız kelimeleri uygulamada bulabilir ve çevrimdışı olarak telafuzl..
Esm â-ul h ü sn â 表示 “最美丽的名字 ”,用于表示真主 的名字。 有了这个应用程序,真主 的最美丽的名字就在你的手掌中。您可以随时学习,学习和记..
Esm â-ul h ü sn â 表示 “最美丽的名字 ”,用于表示真主 的名字。 有了这个应用程序,真主 的最美丽的名字就在你的手掌中。您可以随时学习,学习和记忆这些名称。所有内容都可以阅读,不需要互联网连接。 关于真主 的最美丽的名字: • 在kur 'an 中,上帝 的名字 'e “最美丽的名字 ” 被引用。见诗句:..