基本信息

更新日期:
版本:
3.1.0
大小:
61.7 MB
类型:
教育
平台:
iOS
评分:
发布日期:
2017-12-05
价格:
免费
开发者:

应用更新

Incorporació d’un apartat hidrològic que inclou la determinació de l’estat aquàtic, el règim hidrològic i el test d’estat hidrològic. S’inclou un apartat de dades extres: 1) Identificació del valor social, cultural, o econòmic del riu; 2) possibilitat d’afegir dades de paràmetres físico-químics de l’aigua, biodiversitat, altres dades. ******************************************************************************************************************************************** Incorporación de un apartado hidrológico que incluye la determinación del estado acuático, el régimen hidrológico y el test de estado hidrológico.Se incluye un apartado de datos extras que incluye: 1) Identificación del valor social, cultural, o económico del río; 2) opción de añadir valores físico-químicos del agua, biodiversidad, otros datos.

RiuNet应用截图

【图】RiuNet(截图1)【图】RiuNet(截图2)【图】RiuNet(截图3)

RiuNet应用简介

RiuNet és una eina educativa interactiva que guia a qualsevol ciutadà en la diagnosi de l’estat hidrològic i ecològic d’un riu. Al mateix temps, es proporcionen dades científiques als investigadors del Grup de Recerca Freshwater Ecology and Management (FEM) del Departament de Biologia Evolutiva, Ecologia i Ciències Ambientals de la Universitat de Barcelona.

I per a què servirà la feina dels ciutadans amb l’ús de l’app RiuNet?
*Coneixeran millor els rius i aprendran quins organismes hi viuen.
*Faran una diagnosi de la qualitat del riu, i establiran el seu estat hidrològic i ecològic.
*Proporcionaran dades tant als investigadors com a l’administració, de manera que contribuiran a millorar la gestió i conservació dels rius.
*I, sobretot, s’ho passaran molt bé!

Quins són els passos a seguir?
*Primer, cal indicar el riu que s’està avaluant, nom, districte hidrogràfic, i nom de la localitat més propera. Per saber en quin riu s’està estudiant cal tenir les seves coordenades i fotografiar-lo.
*Escollir l’estat aquàtic del riu en el moment de l’avaluació, el règim hidrològic i la tipologia del riu. No tots els rius són iguals!
*Fer una avaluació de l’estat hidrològic del riu.
*Fer una avaluació de la qualitat ecològica de l’aigua en dos passos:
*Test hidromorfològic (bosc de ribera i llera del riu).
*Test biològic, fent servir els invertebrats del riu.
*Omplir l’apartat d’altres dades.
*I finalment, enviar les dades.

RiuNet és una aplicació desenvolupada pel Grup de Recerca FEM del Departament de Biologia Evolutiva, Ecologia i Ciències Ambientals de la Universitat de Barcelona en col·laboració Institut de Diagnosi Ambiental i Estudis de l’Aigua IDAEA-CSIC, Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHJ). Aquesta aplicació s’emmarca dins del projecte de mobilitat de la UB.Aquesta versió ha estat desenvolupada i finançada pel projecte +LIFE TRIVERS LIFE13 ENV/ES/000341.

**

RiuNet es una herramienta educativa interactiva que guía a cualquier ciudadano en el diagnóstico del estado hidrológico y la calidad ecológica de un río. Al mismo tiempo, se proporcionan estos datos científicos a los investigadores del Grupo de Investigación Freshwater Ecology and Management (FEM) del Departamento de Biología Evolutiva, Ecología y Ciencias Ambientales de la Universidad de Barcelona.

¿Y para qué servirá a los ciudadanos el uso de la app RiuNet?
*Conocerán mejor cómo funcionan los ríos y qué organismos viven en ellos.
*Evaluarán la calidad del río, y establecerán su estado hidrológico y ecológico.
*Proporcionarán datos a los investigadores como a los gestores, de forma que contribuirán a mejorar la gestión y conservación de los ríos.
*¡Y sobre todo se lo pasarán muy bien!

¿Cuáles son los pasos a seguir?
*Primero hay que indicar el río que se está evaluando, el nombre del río, el distrito hidrográfico y la localidad más cercana. Para saber el río que se está estudiando es necesario tener sus coordenadas y fotografiarlo.
*Escoger el estado acuático del río en el momento de la evaluación, el régimen hidrológico y la tipología del río. ¡No todos los ríos son iguales!
*Completar la evaluación del estado hidrológico del río.
*Para completar la evaluación de la calidad ecológica se cumplen dos pasos:
*Test hidromorfológico (bosque de riera y cauce del río).
*Test biológico, utilizando los invertebrados del río.
*Completar el apartado de otros datos.
*Y finalmente enviar los datos

RiuNet es una aplicación desarrollada por el Grupo de Investigación FEM del Departamento de Biología Evolutiva, Ecología y Ciencias Ambientales de la Universidad de Barcelona y Instituto de Diagnóstico Ambiental y Estudios del Agua IDAEA-CSIC, Agencia Catalana del Agua (ACA), Confederación Hidrográfica del Júcar (CHJ). Esta aplicación se enmarca dentro del proyecto de movilidad de la UB. Esta versión ha estado desarrollada y financiada por el proyecto +LIFE TRIVERS LIFE13 ENV/ES/000341

类似RiuNet应用

La aplicación oficial de la Universi..
La aplicación oficial de la Universidad de Burgos te permitirá mantenerte al día de todas las novedades y con todo lo que sucede en tu campus. •Información de la universidad: Consu..
Taxon makes it simple to collect, an..
Taxon makes it simple to collect, analyze, and export census data. Simply create a census, adding taxa and adding to their abundance as you find them. Common diversity and evenness..
Racima_Padres_Alumnado es una aplica..
Racima_Padres_Alumnado es una aplicación que forma parte de la Plataforma Integral Educativa del Gobierno de La Rioja (RACIMA). Es de ámbito restringido y está destinada a tutores ..
InfoRecikla向公众提供有关如何正确管理阿拉维斯家庭产生的废物的信息。InfoRecikla使下载应用程序的所有公民都可以在任何时间和任何地点访问这些信息。用户只需输入..
InfoRecikla向公众提供有关如何正确管理阿拉维斯家庭产生的废物的信息。InfoRecikla使下载应用程序的所有公民都可以在任何时间和任何地点访问这些信息。用户只需输入以下废物查询:您不知道如何和在哪里放置它,并且应用程序在地图上为您提供了残留物和位置信息,这些位置是最接近您先前输入的移动GPS位置或地址的不同选项的位置,此外,它还提供了这些位置的其..
Natusfera es una app gratuita de cie..
Natusfera es una app gratuita de ciencia ciudadana creada para registrar, organizar y compartir observaciones de la naturaleza (natusfera.gbif.es) Pretende promover la participació..
RiverDip is part of the Sullied Sedi..
RiverDip is part of the Sullied Sediments project, led by the University of Hull. Sullied Sediments is developing and testing new tools to better assess, treat and prevent contamin..
A través de esta App, el Ayuntamient..
A través de esta App, el Ayuntamiento de Santa Eulalia de Ronçana pone a disposición de los ciudadanos y ciudadanas todas las noticias del pueblo, la agenda de actos, la guía comer..
App para la Ciencia Ciudadana: segui..
App para la Ciencia Ciudadana: seguimiento de quebrantahuesos marcados en Pirineos y Cordillera Cantábrica. El estudio de los temas prioritarios en la conservación de las especies ..
Vienes de un futuro en el mundo sea ..
Vienes de un futuro en el mundo sea casi inhabitable por el cambio climático y la contaminación. Tienes la posibilidad de corregir los errores que se cometieron en el pasado y redu..
Arbolapp es una aplicación gratuita ..
Arbolapp es una aplicación gratuita dirigida a todos los públicos y basada en la investigación científica realizada por el Real Jardín Botánico del CSIC. Sus contenidos incluyen: -..
Interactive application for learning..
Interactive application for learning and introducing Geology from the analysis of the stones used for the construction of buildings in the city of Barcelona, from the Roman Barcino..
L’aplicació «UB Avisos de qualificac..
L’aplicació «UB Avisos de qualificacions» et notifica les teves qualificacions al moment, mitjançant un missatge gratuït. Què et permet fer l’aplicació? -Rebre avisos sobre les tev..
The ModMol application allows 3D vis..
The ModMol application allows 3D visualization of organic and inorganic molecules within an augmented reality environment. ModMol shows the 3D structure and general information of ..
With the SocUB app you receive relev..
With the SocUB app you receive relevant and personalized information from the University of Barcelona directly to your smart phone. The most important services you need as a member..
Gaia allows you to discover the deta..
Gaia allows you to discover the details of Gaia, the cornerstone astrometry mission of the European Space Agency (ESA) to survey our Galaxy. The main goal of the Gaia mission is to..
The Molecular Games are a series of ..
The Molecular Games are a series of puzzles and questions you will have to solve using your knowledge of Molecular Biology. It is a fun way to learn or refresh your knowledge about..
RiuNet és una eina educativa interac..
RiuNet és una eina educativa interactiva que guia a qualsevol ciutadà en la diagnosi de l’estat hidrològic i ecològic d’un riu. Al mateix temps, es proporcionen dades científiques ..
Aquesta aplicació permet als usuaris..
Aquesta aplicació permet als usuaris cercar el contenidor correcte on abocar els residus generats a les classes pràctiques del grau de Farmàcia de la Facultat de Farmàcia i Cièncie..
L’aplicació «UB Campus Virtual» et p..
L’aplicació «UB Campus Virtual» et permet accedir a les principals funcionalitats del Campus Virtual de la Universitat de Barcelona des de qualsevol lloc, mitjançant dispositius mò..

RiuNet应用下载

苹果商店应用官网