基本信息

更新日期:
版本:
2.0
大小:
27.8 MB
类型:
娱乐
平台:
iOS
评分:
发布日期:
2018-12-22
价格:
免费
开发者:

应用更新

- Tam performans için uygulama yeniden yazıldı - Son model iPhone, iPad ve son sürüm iOS uyum entegrasyonları yapıldı

Eurostar TV应用截图

【图】Eurostar TV(截图1)

Eurostar TV应用简介

Eurostar TV bir Doğuş Yayın Grubu kuruluşudur.
Eurostar TV Türkiye’den ve Almanya’dan yayınlar ile yurtdışında yaşayan Türk izleyicilere yayın yapmaktadır. Uygulama ile Eurostar TV ve NTV Avrupa TV canlı yayınlarını mobil cihazlarınızdan izleyebilirsiniz.

类似Eurostar TV应用

Turkish Ringtones is amazing free ap..
Turkish Ringtones is amazing free application, where you can enjoy listening to the best melodies on your iPhone! Get this free sound app that can easily be set as ringtone, contac..
一个全新的世界一个全新的外观… 亚视欧洲于1997年开始广播,其使命是成为欧洲频道,目前在40多个国家观看。 亚视欧洲通过努力使居住在国外的土耳其语与他们所在的国..
一个全新的世界一个全新的外观… 亚视欧洲于1997年开始广播,其使命是成为欧洲频道,目前在40多个国家观看。 亚视欧洲通过努力使居住在国外的土耳其语与他们所在的国家保持一致,并为后代的成功提供教育和知识,为电视世界带来了不同的气息,其深刻的变化和新的节目。 “如果你错过了什么,” atv欧洲是一个充满活力的,是一个重要的代表的原则和..
Eğlencenin Gücü Adına! minikaGO ve m..
Eğlencenin Gücü Adına! minikaGO ve minikaÇOCUK tek bir uygulamayla iPhone ve iPad'inizde. Çocukların beğenileri, eğitimci ve pedagogların onayları doğrultusunda seçilen çizgi dizi ..
En iyi müzik videolarını, en yeni mü..
En iyi müzik videolarını, en yeni müzik, magazin ve sinema haberlerini bulabileceğiniz Türkiyenin en iyi gençlik ve müzik kanalı artık IPad ve IPhone'da.
Iphone现在在咖啡法洛看!!! 关闭土耳其咖啡,然后打开并发送图片。土耳其最好的算命先生评论给你,并发送给你。 现在,您可以通过与算命先生聊天来查看您的算命,同时通过在线算..
Iphone现在在咖啡法洛看!!! 关闭土耳其咖啡,然后打开并发送图片。土耳其最好的算命先生评论给你,并发送给你。 现在,您可以通过与算命先生聊天来查看您的算命,同时通过在线算命来询问您的问题。 法拉不是一个自动系统,真正的算命先生亲自解释你的预言并传达给你。 您的评论将最迟在1小时内发送。每天都有瑜伽的故事,我们的算命先生努力尽快回来。 下载应用程序是免费..
Türk TV kanallarını izleyebileceğini..
Türk TV kanallarını izleyebileceğiniz bir uygulama. √ iPhone stilinde kanal sıralayabilme √ AirPlay desteği √ TV-Out desteği √ Engelli dostu VoiceOver Desteği UYARI: Uyanık TV kana..
享受通道d与iphone 频道d应用程序,频道d使土耳其最受关注的电视频道便携式观众。 在为iphone设计的特殊设计中,可以轻松访问channel d 的最新广播流信息以及该..
享受通道d与iphone 频道d应用程序,频道d使土耳其最受关注的电视频道便携式观众。 在为iphone设计的特殊设计中,可以轻松访问channel d 的最新广播流信息以及该系列的新剧集预告片。 您可以通过3g,edge和wifi访问d频道应用程序,该应用程序提供对d频道的所有系列,节目和新闻通讯的无缝访问。 通过channel d iphone应用程序,..
Turkmenistan State TV channels now w..
Turkmenistan State TV channels now with you. You can watch them online with this application.
► TV proqram Azerbaycan eger gün TV ..
► TV proqram Azerbaycan eger gün TV proqram her hansı bir zamanda sevimli keçirmek üçün imkan verir! Siz hetta aşağı internet bağlantısı ile bunu ede bilersiniz. Bu app mövcud bütü..
Azərbaycan üçün TV Proqram (AZ). tar..
Azərbaycan üçün TV Proqram (AZ). tarix proqramına qədər bir ilə app daxilində bütün Azərbaycan TV kanalları tapın. Burada xüsusiyyətləri aşağıdakılardır: • aşağı internet ilişki il..
Eurostar TV bir Doğuş Yayın Grubu ku..
Eurostar TV bir Doğuş Yayın Grubu kuruluşudur. Eurostar TV Türkiye’den ve Almanya’dan yayınlar ile yurtdışında yaşayan Türk izleyicilere yayın yapmaktadır. Uygulama ile Eurostar TV..
有价值的ntv广播听众, Ntv收音机应用程序在您的iphone和ipad与全新的界面。 通过设计和基础设施的全新ntv radio应用程序,您将能够收听ntv radio直播..
有价值的ntv广播听众, Ntv收音机应用程序在您的iphone和ipad与全新的界面。 通过设计和基础设施的全新ntv radio应用程序,您将能够收听ntv radio直播,收听您喜欢的节目的播客,并跟踪广播流。 新版本中的新功能: -完全改变了设计。 -添加了程序页面和播客。 -应用程序已兼容所有设备。 -添加了带定时器的自动关闭模式。 -更新播放器 ..
Star TV'de yayınlanan tüm diziler ve..
Star TV'de yayınlanan tüm diziler ve programları çok daha gelişkin bir video deneyimi ile sizlere sunuyoruz. Star TV uygulamasıyla Star TV içeriklerini daha kolay takip edebilir; y..
puhutv, yüzlerce yerli diziyi, yerli..
puhutv, yüzlerce yerli diziyi, yerli ve yabancı filmi yüksek görüntü kalitesiyle, istediğin zaman ve istediğin yerden ücretsiz izleyebileceğin yeni nesil online televizyondur. puhu..
Spor haberciliğinin referans noktası..
Spor haberciliğinin referans noktası NTV Spor resmi uygulaması. Bildirim (Push Notification), son dakika gelişmeleri, en güncel haberler, canlı skor, canlı maç anlatımı ve detaylar..
国王应用程序已完全更新! 您可以收听king fm和king pop收音机,观看king pop电视和king tv直播。 感谢我们的应用程序的用户友好设计,从过去到现在,所有..
国王应用程序已完全更新! 您可以收听king fm和king pop收音机,观看king pop电视和king tv直播。 感谢我们的应用程序的用户友好设计,从过去到现在,所有国王档案都在您的指尖! 通过评估即将到来的评论,保持自动更新功能打开,以免错过我们将做的更新!
Spor haberciliğinin referans noktası..
Spor haberciliğinin referans noktası NTV Spor, Apple TV uygulamasıyla hizmetinizde. En güncel haberler, canlı yayın, programlar, özetler, önemli pozisyonlar NTV Spor Apple TV uygul..
Türkiye’nin haber kanalı NTV’nin yen..
Türkiye’nin haber kanalı NTV’nin yeni uygulamasına hoş geldiniz Türkiye ve Dünya’dan son dakika haberleri, ekonomi, yaşam, teknoloji, sağlık, sanat, eğitim ve daha birçok kategorid..
Star TV uygulamasıyla Star TV içeriğ..
Star TV uygulamasıyla Star TV içeriğini daha kolay takip edebilir, Canlı yayını, kaçırdığınız dizileri ve programları istediğiniz an izleyebilirsiniz. Star TV içeriği Apple TV'niz ..

Eurostar TV应用下载

苹果商店