基本信息

更新日期:
版本:
1.5
大小:
33.9 MB
类型:
教育
平台:
iOS
评分:
发布日期:
2017-10-14
价格:
免费
开发者:

应用更新

- Blijf op de hoogte van alle nieuws - Bekijk onze fotoalbum - U kunt uw kind ziek melden via de App - Verstuur ons leuke foto's - Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Parkschool应用截图

【图】Parkschool(截图1)【图】Parkschool(截图2)【图】Parkschool(截图3)

Parkschool应用简介

Welkom op de App van de Parkschool

De Parkschool is een grote openbare basisschool in het centrum van de mooie Drentse vestingstad Coevorden.

Op dit moment gaan er 330 kinderen naar onze school. Ze worden begeleid door een enthousiast onderwijsteam van 25 personeelsleden.

Prestatie met passie en plezier zijn belangrijke ingrediënten van onze school. We hebben hoge verwachtingen van onze kinderen en ze worden dan ook met passie uitgedaagd door onze groepsleerkrachten.

Daarnaast zijn we ons bewust van de verschillen tussen kinderen maar leveren we heel graag, op een plezierige wijze, onze bijdrage aan de verdere ontwikkeling van al onze kinderen.

De Parkschool staat van oudsher bekend als een ‘traditionele’ basisschool met veel aandacht voor de basisvaardigheden lezen, taal, rekenen. Daarnaast leggen wij nadruk op echte kennisvakken als aardrijkskunde, geschiedenis en natuuronderwijs.

Tegelijk is de Parkschool vernieuwend en continu in beweging. Als het bijdraagt aan de kwaliteit van ons onderwijs dan gaan traditie en vernieuwing op de Parkschool hand in hand.

类似Parkschool应用

Our belief is that by leveraging tod..
Our belief is that by leveraging today’s technology to improve communication and allowing parents to be more engaged, we are enhancing the learning experience for our students. Dr...
这个应用程式是ABC丛林系列的其中一员,富有教育意义,适合学龄前儿童和儿童。这游戏分为两个部分- 比较和数学,有助训练和发展不同的技能。如果您的孩子是学龄前儿童,“Math”部..
这个应用程式是ABC丛林系列的其中一员,富有教育意义,适合学龄前儿童和儿童。这游戏分为两个部分- 比较和数学,有助训练和发展不同的技能。如果您的孩子是学龄前儿童,“Math”部分会更适合他们。 2部分Math 在6个物体里计算指定动物的总数。想要正确地回答问题需要有集中力来区分动物的形状和颜色。透过观察和计数的过程刺激孩子的视觉及脑部,有助大脑的发展。 2部..
De REDO app is bedoeld voor alle lee..
De REDO app is bedoeld voor alle leerlingen van het Revius Lyceum in Doorn! Je kunt met deze app heel makkelijk je rooster checken, je meest recente cijfers zien, Mediatheek items ..
Welkom op de App van de Panta Rheisc..
Welkom op de App van de Panta Rheischool. De Panta Rhei is een school voor katholiek onderwijs. Met de parochie zijn er nauwe banden. Respect voor de omgeving en onderlinge verdraa..
Tijdens een feestje is het idee onts..
Tijdens een feestje is het idee ontstaan om samen een relatiesite op te zetten waar boeren, boerinnen en mensen die werkzaam zijn in de agrarische sector, zichzelf op een goede en ..
Welkom op de App van de Parkschool D..
Welkom op de App van de Parkschool De Parkschool is een grote openbare basisschool in het centrum van de mooie Drentse vestingstad Coevorden. Op dit moment gaan er 330 kinderen naa..

Parkschool应用下载

苹果商店