基本信息

更新日期:
版本:
2.0.3
大小:
3.3 MB
类型:
新闻
平台:
iOS
评分:
发布日期:
2017-03-26
价格:
免费
开发者:

应用更新

* Pieniä parannuksia ja korjauksia

Aamuposti应用截图

【图】Aamuposti (Hyvinkää)(截图1)

Aamuposti应用简介

Aamuposti on Hyvinkään, Riihimäen, Hausjärven ja Lopen alueen tilattu sanomalehti. Lehti on alueensa ylivoimaisesti tärkein tiedonvälittäjä, jonka päätehtävänä on olla läsnä paikallisten ihmisten arjessa: kertoa paikalliset uutiset ensimmäisenä sekä synnyttää keskustelua ja vuorovaikutusta ihmisten välillä. Aamuposti on Etelä-Suomen Media Oy:n kustantama lehti.

Lataa Aamuposti-sovellus, jotta pääset lukemaan uusinta lehteä iPad- tai iPhone -laitteellasi. Mobiilisovelluksen avulla pääset parhaiten hyötymään paikallisten yritysten antamista eduista: Kun olet kaupassa, löydät kaupan tarjoukset nopeasti Aamupostista.

Aamupostin iPad-lehti ilmestyy mobiiliisi joka päivä – seitsemän kertaa viikossa.

Aamuposti-sovellus on sinulle ilmainen.

Uusimman lehden voit ostaa suoraan sovelluksesta irtonumerohintaan 1,99 € tai 1 kuukauden kestotilauksen hintaan 15,99 €.

Kestotilaus uusiutuu automaattisesti, mikäli sitä ei peruta viimeistään 24 tuntia ennen tilausjakson päättymistä. Näet voimassaolevat tilauksesi iTunes-tilisi asetuksista. Voit lopettaa tilauksen päättymään nykyisen tilausjakson loppuun iTunes-tilisi asetuksista viimeistään 24 tuntia ennen tilausjakson päättymistä.

Palvelun rekisteriseloste:
http://www.lehtiluukku.fi/privacy_terms_nsr

类似Aamuposti应用

Kuuntele, katsele, tallenna, lue – k..
Kuuntele, katsele, tallenna, lue – koe Hesari kaikilla aisteilla ja lataa maksuton sovellus. Hesari kertoo kaiken olennaisen Suomesta ja maailmalta – uusimmista uutisista laajoihin..
Suomen johtava talousmedia Kauppaleh..
Suomen johtava talousmedia Kauppalehti on Suomen johtava, luotettava ja riippumaton talousmedia. Kauppalehti avaa uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia menestykseen. Kauppalehti tarj..
MTV Uutiset -sovellus tuo kaikki MTV..
MTV Uutiset -sovellus tuo kaikki MTV Uutisten uutis- ja ajankohtaissisällöt puhelimeesi. Uusimmat artikkelit, uutisvideot sekä tuoreimmat säätiedot ovat käytössäsi missä vain, työm..
| MTV3
MTV Uutiset HD -sovellus tuo kaikki ..
MTV Uutiset HD -sovellus tuo kaikki MTV Uutisten uutis- ja ajankohtaissisällöt puhelimeesi. Uusimmat artikkelit, uutisvideot sekä tuoreimmat säätiedot ovat käytössäsi missä vain, t..
| MTV3
Lue Keskisuomalaista iOS-laitteilla...
Lue Keskisuomalaista iOS-laitteilla. •Uusin näköislehti aina taskussasi. Tilaajana voit lukea päivän lehden kätevästi mobiililaitteestasi. •KSML-uutisvirta pitää sinut ajan tasalla..
Ampparit.comse nopein uutistarjonta ..
Ampparit.comse nopein uutistarjonta aina mukana. Katso mitä maailmalla tapahtuu juuri nyt! Sovellus sisältää: Kattavan näkymän kotimaisista uutisista yli 300 lähteestä TV-oppaan Uu..
Lue tuoreet uutiset Loimaan Lehden i..
Lue tuoreet uutiset Loimaan Lehden iPad/iPhone sovelluksesta. Lataa ilmainen sovellus iPadiin ja voit lukea uutiset Loimaan seudulta. Loimaan Lehti tarjoaa lehden sisällön helposti..
Lataa Kaarina-lehden maksuton mobiil..
Lataa Kaarina-lehden maksuton mobiilisovellus ja pääset kätevästi lukemaan viimeisimmät uutisartikkelit ja näköislehdet. Kaarina-lehden sovelluksessa uutiset ja päivän puheenaiheet..
Lue tuoreet uutiset Auranmaan Viikko..
Lue tuoreet uutiset Auranmaan Viikkolehden iPad/iPhone sovelluksesta. Lataa ilmainen sovellus iPadiin ja voit lukea uutiset Auranmaan alueelta. Auranmaan Viikkolehti tarjoaa lehden..
Sydän-Hämeen Lehti nostaa valokeilaa..
Sydän-Hämeen Lehti nostaa valokeilaan alueensa kiinnostavimmat uutiset, puheenaiheet ja ilmiöt. Sovelluksen uutisvirrassa julkaistaan päivittäin tuoreita paikallisuutisia Pälkäneel..
Lataa Kangasalan Sanomien – maailman..
Lataa Kangasalan Sanomien – maailman kangasalalaisimman median – maksuton sovellus ja sukella kaupunkisi elämään. Sovelluksesta löydät tuoreimmat uutiset, näköislehtiarkistot, tarj..
UutisOiva tarjoaa päivittäin uutisia..
UutisOiva tarjoaa päivittäin uutisia ja puheenaiheita Hämeenkyrön, Ikaalisten, Jämijärven ja Viljakkalan seudulta. Seutulehti UutisOivan maksuttomasta sovelluksesta löydät tuoreimm..
Joutsan Seutu on vuonna 1971 peruste..
Joutsan Seutu on vuonna 1971 perustettu Joutsan, Luhangan ja Leivonmäen paikallislehti. Paperilehtemme ilmestyy kerran viikossa keskiviikkoisin. JS Digiä päivitämme päivittäin. JS ..
Lataa Auranmaan viikkolehden maksuto..
Lataa Auranmaan viikkolehden maksuton mobiilisovellus ja pääset kätevästi lukemaan viimeisimmät uutisartikkelit ja näköislehdet. Auranmaan viikkolehden sovelluksessa uutiset ja päi..
Oriveden Sanomat nostaa valokeilaan ..
Oriveden Sanomat nostaa valokeilaan alueensa kiinnostavimmat uutiset, puheenaiheet ja ilmiöt. Sovelluksen uutisvirrassa julkaistaan päivittäin tuoreita paikallisuutisia Oriveden ja..
Lataa Kunnallislehden maksuton sovel..
Lataa Kunnallislehden maksuton sovellus ja pääset kätevästi lukemaan viimeisimmät uutisartikkelit ja näköislehdet. Kunnallislehden sovelluksessa uutiset ja päivän puheenaiheet ovat..

Aamuposti应用下载

苹果商店