基本信息

更新日期:
版本:
3.0.4
大小:
57.4 MB
类型:
教育
平台:
iOS
评分:
发布日期:
2020-11-11
价格:
¥12
开发者:

应用更新

Nieuw in deze versie: In sommige gevallen werden bij enkele vragen vreemde tekens getoond. Soms in de vraag en soms aan het einde van zinnen. De oorzaak van dit probleem hebben wij gevonden en kunnen oplossen. Had u dit probleem ook dan is het goed om de app eerst van uw iPhone te verwijderen en dan de nieuwe versie te installeren via uw account in de AppStore.

Examen Module GMDSS应用截图

【图】Examen Module GMDSS-B(截图1)【图】Examen Module GMDSS-B(截图2)【图】Examen Module GMDSS-B(截图3)

Examen Module GMDSS应用简介

Houders van een marifooncertificaat of een Basiscertificaat Marifonie kunnen na het examen voor de module GMDSS-B (Global Maritime Distress and Safety System) in het bezit komen van het Marcom-B certificaat. Met dit certificaat mag u ondermeer combi- en zeevaartmarifoons en maritieme satellietinstallaties, EPIRB’s en SART’s bedienen.

Met de iPhone app ‘Examentraining Module GMDSS-B’ kunt u vragen oefenen voor dit aanvullende examen. Deze app samen met onze andere app ‘Examentraining Marifonie’ biedt alle training voor het theoretisch examen Marcom-B. Naast het theoretisch examen moet u ook nog aan praktijkexamen doen.

De app’s Examentraining Marifonie en GMDSS zijn samen ook bruikbaar als training voor het Belgisch examen SRC voor het SRC certificaat.

类似Examen Module GMDSS应用

Oefen gratis de BPR (Binnenvaart Pol..
Oefen gratis de BPR (Binnenvaart Politie Regelement) verkeerstekens ter voorbereiding op examen voor klein-vaarbewijs 1, klein-vaarbewijs 2 of andere vaarbewijs examens. Deze app b..
Ontdek de verhalen achter archeologi..
Ontdek de verhalen achter archeologische vondsten in Limburg. Sta oog-in-oog met onze archeoloog. Hij laat je zien wat zich in de geschiedenis op diverse plekken in Limburg heeft a..
Oeps! Een auto is een pakketje verlo..
Oeps! Een auto is een pakketje verloren. In deze Augmented Reality game van Veilig Verkeer Nederland helpen jullie een fietser om het pakketje terug te brengen. Tijdens jullie zoek..
Het is nogal een grote stap: Als oud..
Het is nogal een grote stap: Als oudste van de basisschool naar de jongste op de middelbare school! De Brugklas App bezorgt nieuwe leerlingen en ouders een warme en onbezorgde star..
Ben jij een ouder, leerling of medew..
Ben jij een ouder, leerling of medewerker van CSG De Lage Waard? Download dan nu de CSG De Lage Waard app en log in met de gegevens die je via mail hebt ontvangen. Geen uitnodiging..
Te app waar je examens kan oefenen v..
Te app waar je examens kan oefenen voor Klein Vaarbewijs 1 en 2! u uw kennis testen met proefexamens. Zo bent u optimaal voorbereid op het examen. Het vaarbewijs is ook verplicht v..
Mobiele versie van de Navigator Wetg..
Mobiele versie van de Navigator Wetgeving Leefmilieu, Natuur en Energie. VLAREM, VLAREL, DABM, MER,VLAREBO,Milieuvergunningsdecreet en nog veel meer, steeds bij de hand.
Bo's Bedtime Story is an Award winni..
Bo's Bedtime Story is an Award winning App, about how kids can help the cute and adorable Bo the Giraffe to bed! * "Presented with charming graphics, a pleasant sound track and rea..
Dit is de meest complete getijden ap..
Dit is de meest complete getijden app voor Nederland en de Noordzee. Het Getij toont u de astronomische getijverwachting en de actuele waterhoogtemetingen op alle 164 meetpunten va..
"Dictionair vaan de Mestreechter Tao..
"Dictionair vaan de Mestreechter Taol" Een compleet vernieuwde dictionaire inclusief vervoegingen, verbuigingen, grammatica en etymologie. Daaraan toegevoegd een paar duizend spree..
随着iPhone应用程序 “考试培训基本Marifoni',你可以练习为基本证书Marifonie考试。Marifonie的基本证书是官方服务证书,以便能够使用内河..
随着iPhone应用程序 “考试培训基本Marifoni',你可以练习为基本证书Marifonie考试。Marifonie的基本证书是官方服务证书,以便能够使用内河的海豚。如果您的船上有潜艇和/或AIS发射和接收安装,则此操作证书将需要您,并且旨在进行愉悦和专业培训。如果你只在内陆水域使用海豚,你可以满足基本证书。 也适用于VHF证书的比利时考试..
通过考试培训Klein Vaarbewijs 2,您可以在iPhone上练习考试Klein Vaarbewijs 2。如果你想得到一个小小的假期证书,你就要参加这次考试。Kle..
通过考试培训Klein Vaarbewijs 2,您可以在iPhone上练习考试Klein Vaarbewijs 2。如果你想得到一个小小的假期证书,你就要参加这次考试。Klein Vaarbewijs II是强制性的,除其他事项外,对于快速摩托艇、水上摩托车,或者,例如,在荷兰的所有内陆水域,包括艾瑟迈尔和瓦登海,喷气式滑雪板。如果你在国外租用快艇或摩托艇..
Houders van een marifooncertificaat ..
Houders van een marifooncertificaat of een Basiscertificaat Marifonie kunnen na het examen voor de module GMDSS-B (Global Maritime Distress and Safety System) in het bezit komen va..

Examen Module GMDSS应用下载

苹果商店应用官网