基本信息

更新日期:
版本:
3.0.4
大小:
16.7 MB
类型:
新闻
平台:
iOS
评分:
发布日期:
2017-09-23
价格:
免费
开发者:

应用更新

Apple on päivittänyt tämän apin näyttämään AppleWatch ‑apin kuvakkeen. * Parannettu iOS 11 -yhteensopivuutta

Lehtiluukku应用截图

【图】Lehtiluukku(截图1)

Lehtiluukku应用简介

Suomen laajin valikoima digilehtiä!

Lehtiluukku-sovelluksella voit lukea Lehtiluukku.fi-palvelussa ilmestyviä digitaalisia aikakauslehtiä, sanomalehtiä ja muita julkaisuja. Maksuttomien lehtien lisäksi palvelussa ilmestyy lukuisia maksullisia lehtiä, joita voit tilata tai ostaa irtonumeroina palvelun www-sivuilla osoitteessa www.lehtiluukku.fi. Tilatut tai ostetut lehdet ovat luettavissa pöytäkoneella, iOS-laitteilla ja tuetuilla Android-laitteilla.

Voit lukea Lehtiluukku.fi:ssä ostamiasi lehtiä kirjautumalla sovelluksen Oma Luukku -osioon. Lataustoiminnon ansiosta voit ladata lehdet laitteellesi, joten lukeminen onnistuu myös silloin, kun verkkoyhteyttä ei ole saatavilla.

Palvelun tuottaa ePaper Finland Oy.

类似Lehtiluukku应用

Microbite是一种专门研究信息技术的媒体,可提供有关设备,服务和现象的深入信息。独立可靠的microbital产品测试比较和测试信息技术中最有趣的产品,对不起。通过应用程..
Microbite是一种专门研究信息技术的媒体,可提供有关设备,服务和现象的深入信息。独立可靠的microbital产品测试比较和测试信息技术中最有趣的产品,对不起。通过应用程序阅读报纸需要有效的数字或组合订单。也可以购买单本。 使用条款: https://www.almatalent.fi/信息oa-we/Kingdomet 数据保护: https://w..
Maaseudun Tulevaisuus on kolme kerta..
Maaseudun Tulevaisuus on kolme kertaa viikossa ilmestyvä ammatti- ja erikoissanomalehti, joka kirjoittaa maaseudulla yrittäville, asuville ja siitä kiinnostuneille tärkeistä aiheis..
Turun Sanomien uutissovellus tarjoaa..
Turun Sanomien uutissovellus tarjoaa luotettavasti tuoreimmat paikallisuutiset ja näkökulmat ajankohtaisiin ilmiöihin. Sovelluksella voit lukea, kuunnella, tallentaa ja katsella si..
Suomen johtava talousmedia Kauppaleh..
Suomen johtava talousmedia Kauppalehti on Suomen johtava, luotettava ja riippumaton talousmedia. Kauppalehti avaa uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia menestykseen. Kauppalehti tarj..
Suomen Kuvalehden sovelluksen kautta..
Suomen Kuvalehden sovelluksen kautta saat SK:n näköislehdet kätevästi iPad- ja iPhone-laitteellesi. Tunnistaudu tilaajaksi, niin voit lukea lehdet ja ladata ne laitteellesi offline..
Talouselämä kertoo viikon tärkeimmät..
Talouselämä kertoo viikon tärkeimmät talousuutiset, niiden taustat ja seuraukset. Talouselämää lukemalla tiedät, mitä suomalaisissa yrityksissä ja yhteiskunnassa tapahtuu. Näköisle..
Aamuposti on Hyvinkään, Riihimäen, H..
Aamuposti on Hyvinkään, Riihimäen, Hausjärven ja Lopen alueen tilattu sanomalehti. Lehti on alueensa ylivoimaisesti tärkein tiedonvälittäjä, jonka päätehtävänä on olla läsnä paikal..
在移动设备上阅读当天的赫尔辛基新闻。 始终与您保持最新消息,并下载免费应用程序。无论何时何地,您都可以享受当地的谈话话题和高质量的内容。 该应用程序包含最新出版的外观杂志。您还..
在移动设备上阅读当天的赫尔辛基新闻。 始终与您保持最新消息,并下载免费应用程序。无论何时何地,您都可以享受当地的谈话话题和高质量的内容。 该应用程序包含最新出版的外观杂志。您还可以阅读您下载到应用程序的杂志,而无需网络连接。该应用程序还包括一个数字报纸档案。 使用该应用程序的付费内容需要一个有效的订单和登录Mediatalo中央芬兰媒体代码没有。
Tivi kertoo kaiken olennaisen tietot..
Tivi kertoo kaiken olennaisen tietotekniikasta ja sen hyödyntämisestä yrityksen liiketoiminnassa. Tivi pitää it-ammattilaisen ajan tasalla alan uutuuksista, ihmisistä ja ilmiöistä...
Ylöjärven Uutiset nostaa valokeilaan..
Ylöjärven Uutiset nostaa valokeilaan alueensa kiinnostavimmat uutiset, puheenaiheet ja ilmiöt. Sovelluksen uutisvirrassa julkaistaan päivittäin tuoreita paikallisuutisia Ylöjärvelt..
Lue tuoreet uutiset Loimaan Lehden i..
Lue tuoreet uutiset Loimaan Lehden iPad/iPhone sovelluksesta. Lataa ilmainen sovellus iPadiin ja voit lukea uutiset Loimaan seudulta. Loimaan Lehti tarjoaa lehden sisällön helposti..
SSS digi kertoo Salon seudun kiinnos..
SSS digi kertoo Salon seudun kiinnostavimmat uutiset ja puheenaiheet päivittäin. Lue myös SSS näköislehti kätevästi sovelluksen kautta. Salon Seudun Sanomat kertoo päivittäin Salon..
Oriveden Sanomat nostaa valokeilaan ..
Oriveden Sanomat nostaa valokeilaan alueensa kiinnostavimmat uutiset, puheenaiheet ja ilmiöt. Sovelluksen uutisvirrassa julkaistaan päivittäin tuoreita paikallisuutisia Oriveden ja..
Suomen Luonto on luontotiedon aarrea..
Suomen Luonto on luontotiedon aarreaitta. Se vie kotimaan luonnon ihmeiden ja ajankohtaisten ilmiöiden äärelle kymmenesti vuodessa. Laadustaan ja ulkoasustaan palkitun lehden paris..
Lataa Kangasalan Sanomien – maailman..
Lataa Kangasalan Sanomien – maailman kangasalalaisimman median – maksuton sovellus ja sukella kaupunkisi elämään. Sovelluksesta löydät tuoreimmat uutiset, näköislehtiarkistot, tarj..
Lataa Uudenkaupungin Sanomien maksut..
Lataa Uudenkaupungin Sanomien maksuton mobiilisovellus ja pääset kätevästi lukemaan viimeisimmät uutisartikkelit ja näköislehdet. Uudenkaupungin Sanomien sovelluksessa uutiset ja p..
Lataa Kaarina-lehden maksuton mobiil..
Lataa Kaarina-lehden maksuton mobiilisovellus ja pääset kätevästi lukemaan viimeisimmät uutisartikkelit ja näköislehdet. Kaarina-lehden sovelluksessa uutiset ja päivän puheenaiheet..
Joutsan Seutu on vuonna 1971 peruste..
Joutsan Seutu on vuonna 1971 perustettu Joutsan, Luhangan ja Leivonmäen paikallislehti. Paperilehtemme ilmestyy kerran viikossa keskiviikkoisin. JS Digiä päivitämme päivittäin. JS ..
UutisOiva tarjoaa päivittäin uutisia..
UutisOiva tarjoaa päivittäin uutisia ja puheenaiheita Hämeenkyrön, Ikaalisten, Jämijärven ja Viljakkalan seudulta. Seutulehti UutisOivan maksuttomasta sovelluksesta löydät tuoreimm..

Lehtiluukku应用下载

苹果商店应用官网