基本信息

更新日期:
版本:
21.1.12
大小:
64.6 MB
类型:
财务
平台:
iOS
评分:
发布日期:
2023-11-28
价格:
免费
开发者:

应用更新

Minor design modification on the news detail page.

MyConcorde应用截图

【图】MyConcorde(截图1)【图】MyConcorde(截图2)

MyConcorde应用简介

Ez itt a Concorde új mobilalkalmazási szolgáltatása, melynek segítségével egyszerűen és kényelmesen nyomon követheti befektetései alakulását, és gyorsan tájékozódhat a portfólióját érintő legfontosabb gazdasági és piaci eseményekről.
Milyen funkciókkal rendelkezik a MyConcorde?
A PORTFÓLIÓ OLDALON MINDENT EGY HELYEN MEGTALÁL!
Legyen szó normál értékpapírszámlájáról vagy tartós befektetési szerződéseiről, most egy gombnyomással elérheti azokat.
————-
KÖVESSE NYOMON TRANZAKCIÓIT!
Minden tranzakciója egy helyen és könnyen áttekinthetően jelenik meg, legyen szó a folyamatban lévő vagy már lezárt tételekről.
————-
NE MARADJON LE A LEGFORRÓBB TŐKEPIACI SZTORIKRÓL!
Rendszeresen frissülő Tartalom oldalunkon megtalálja elemzőink legfrissebb írásait és a portfólióját érintő legfontosabb gazdasági híreket.
————-
HASZNÁLJA A BIOMETRIKUS AZONOSÍTÁST A BIZTONSÁGOS ÉS GYORS BELÉPÉSHEZ!
Belépéshez használja meglévő ügyfélkódját és jelszavát, de a gyorsabb és kényelmesebb bejelentkezéshez választhatja a Touch ID vagy Face ID hitelesítési módokat is.
————-
Az alkalmazást folyamatosan fejlesztjük és bővítjük az elérhető funkciókat ügyfeleink visszajelzései alapján. Az alkalmazás használatához regisztráció szükséges, melyet az alkalmazás letöltését követően a mobilkészülékén is elvégezhet. A regisztrációhoz használja meglévő MyCD-s ügyfélkódját és jelszavát. A regisztráció után a mobilkészülékére SMS-ben érkező jóváhagyó kód megadását követően a szolgáltatás azonnal igénybe vehető.
Ha tetszik applikációnk, kérjük értékelje! Ha javaslata van, írja meg nekünk a javaslatok@con.hu címre.
————-
Az alkalmazás letöltésével és használatával Ön elfogadja a Concorde Értékpapír Zrt. adatkezelési tájékoztatójában foglalt tájékoztatást személyes adatainak kezelésével kapcsolatban.

Concorde Értékpapír Zrt.

类似MyConcorde应用

Az alkalmazás két részből áll: egyré..
Az alkalmazás két részből áll: egyrészt a forint bankjegyek előoldaláról készített fénykép segítségével lehetőséget biztosít azok valódiságának vizsgálatára, másrészt az egyes fori..
Hozza meg döntéseit ott, ahol Önnek ..
Hozza meg döntéseit ott, ahol Önnek a legkényelmesebb! Velünk lehetséges! A BusinessID Alkalmazás használatával bárhol és bármikor meghozhatja vállalkozásával kapcsolatos üzleti dö..
Megérkezett a www.erstemarket.hu új,..
Megérkezett a www.erstemarket.hu új, gyors és egyszerűen használható mobil appja! Az Erste Market applikációban könnyen nyomon követheti a kedvenc részvényei, indexei és devizapárj..
English description below! Intézze v..
English description below! Intézze vállalkozása pénzügyeit okostelefonján könnyedén és biztonságosan! Az Erste Business MobilBank az Erste Bank Hungary Zrt. kisvállalkozói és válla..
Megújult MobilBroker alkalmazásunkka..
Megújult MobilBroker alkalmazásunkkal a világ összes fontos tőzsdéjén kényelmesen kereskedhet. Néhány érintéssel vásárolhat amerikai részvényeket vagy épp befektethet a kínai tech ..
A Simple Plus a Simple új generációs..
A Simple Plus a Simple új generációs verziója, amely fiókregisztrációval már rendelkező felhasználók számára elérhető. Töltsd le az appot, és próbáld ki! Az új alkalmazás funkciona..
Az Equilor Plus applikáció lehetőség..
Az Equilor Plus applikáció lehetőséget biztosít az ügyfelek számára, hogy egyszerűen és átláthatóan ellenőrizzék portfoliójuk összetételét. Segít megérteni a termék eloszlást, lehe..
Experience the power to execute trad..
Experience the power to execute trades anytime, anywhere. EquilorTrader for iOS offers free market information, prices, charts and news across multiple instrument groups. For Equil..
“NetBrokerGO” 应用程序允许Erste NetBroker在线经纪服务用户随时通过手机进行交易。NetBrokerGO使客户能够跟踪市场 (价格和新闻)..
“NetBrokerGO” 应用程序允许Erste NetBroker在线经纪服务用户随时通过手机进行交易。NetBrokerGO使客户能够跟踪市场 (价格和新闻),阅读研究材料以及在BSE,XETRA法兰克福或维也纳,纽约证券交易所,纳斯达克买卖工具。 它以匈牙利语提供。 特点: -放置/取消/修改在BSE上市的股票,etf,证书和认股权证的订..
移动金库 匈牙利国库-202012月8日 移动国库是通过手机应用程序操作的匈牙利国库 (以下简称 “国库”) 的信息和证券分发系统。通过使用移动国库应用程序,您可以..
移动金库 匈牙利国库-202012月8日 移动国库是通过手机应用程序操作的匈牙利国库 (以下简称 “国库”) 的信息和证券分发系统。通过使用移动国库应用程序,您可以随时处理影响您自己和授权国库账户的事项。 我们的未注册客户可获得的服务: -在 “纸张积分” 菜单部分中,带有站点地图的财政部国家证券分销商的联系方式 -与发行政府证券有关..
Ez itt a Concorde új mobilalkalmazás..
Ez itt a Concorde új mobilalkalmazási szolgáltatása, melynek segítségével egyszerűen és kényelmesen nyomon követheti befektetései alakulását, és gyorsan tájékozódhat a portfólióját..

MyConcorde应用下载

苹果商店应用官网