基本信息

更新日期:
版本:
1.0.0
大小:
164.4 MB
类型:
商务
平台:
iOS
评分:
发布日期:
2022-12-02
价格:
免费
开发者:

Afpakapp应用截图

【图】Afpakapp(截图1)【图】Afpakapp(截图2)

Afpakapp应用简介

Misdaad mag niet lonen! Al jaren is er binnen de opsporing en het Openbaar Ministerie meer aandacht voor afpakken. Op jacht naar het crimineel vermogen werken zij intensief samen met andere overheidsorganisaties. Het credo hierbij is: Het maakt niet uit wie het crimineel geld afpakt, als er maar wordt afgepakt.

Om het kader van rechtsherstel het wederrechtelijk verkregen voordeel bij de overtreder weg te halen of af te pakken, is de Afpak-app ontwikkeld. Deze app ondersteunt in eerste instantie het keuzeproces voor de inzet van het juiste afpakinstrument, want er zijn theoretisch nogal wat mogelijkheden om dat voordeel ongedaan te maken.
Op eenvoudige wijze worden met behulp van deze app alle mogelijke afpakinstrumenten binnen de rechtsgebieden strafrecht, civiel recht, bestuursrecht en tuchtrecht inzichtelijk gemaakt.

Daarnaast bevordert de app het traceren van vermogen door daar al snel aandacht voor te vragen met een directe verwijzing naar bronnen. De app geeft de meest voorkomende mogelijkheden van afpakken aan binnen de vier rechtsgebieden: Strafrecht, civiel recht, bestuursrecht inclusief fiscaal recht en tuchtrecht. Dit alles maakt dat de vraag wie geprofiteerd heeft van het strafbare feit en waar het voordeel is gebleven zowel bij de start als gaande het onderzoek terecht aandacht krijgt.

De Afpakapp kan ook ondersteuning bieden bij het op een juiste wijze beslag leggen op getraceerde vermogensbestanddelen en welke verdere formaliteiten hiervoor nodig zijn.

类似Afpakapp应用

Met de KeyHub App hoef je geen 2fa t..
Met de KeyHub App hoef je geen 2fa tokens meer in te voeren maar slechts een akkoord te geven. Login op je KeyHub omgeving, ga naar je profiel en kies voor 2fa (opnieuw) instellen...
App met alle fiscale wetten, belastingverdragen en een selectie van EU richtlijnen
App met alle fiscale wetten, belastingverdragen en een selectie van EU richtlijnen
CrisisSuite is een online software a..
CrisisSuite is een online software applicatie die organisaties in staat stelt om informatie tijdens een crisis succesvol te managen. CrisisSuite is eenvoudig te bedienen en maakt u..
Tasnet app voor tolken die werken vo..
Tasnet app voor tolken die werken voor Global Talk. Om deze app te kunnen gebruiken moet u inloggegevens van Tasnet hebben. Deze app geeft extra functionaliteiten aan Tasnet. Zoals..
Hebt u kinderopvangtoeslag? Kijk dan..
Hebt u kinderopvangtoeslag? Kijk dan of deze app wat voor u is. De 1e keer dat u de app gebruikt, hebt u uw DigiD nodig. Is deze app voor u? U kunt uw toeslag en de opvanggegevens ..
In het geval van een bedrijfs calami..
In het geval van een bedrijfs calamiteit is snel en juist handelen van levensbelang. Door direct de juiste personen op te roepen kan kostbare tijd gewonnen worden en eventuele scha..
Met deze app kunt u elk jaar vanaf 1..
Met deze app kunt u elk jaar vanaf 1 maart uw aangifte inkomstenbelasting doen. U haalt met uw DigiD uw gegevens op. Daarna controleert u ze. Klopt alles? Dan kunt u uw aangifte me..
Luister alle Leaders in Finance academy afleveringen via onze app.
Luister alle Leaders in Finance academy afleveringen via onze app.
De App maakt het mogelijk om online ..
De App maakt het mogelijk om online en offline te beschikken over actuele en relevante fiscale wetten, internationale verdragen en actuele jurisprudentie. Daarnaast biedt de App ee..
Smarteca is de nieuwe, geavanceerde ..
Smarteca is de nieuwe, geavanceerde e-book reader van Wolters Kluwer en daarmee de vervanger van eDis. De applicatie is bestemd voor klanten van Wolters Kluwer met een eDis/ Smarte..
This is the official event app for c..
This is the official event app for conferences organized by NLJUG, the Dutch Java User Group. This app provides the schedule and other relevant information for NLJUG events. You ca..
这个应用程序让您了解荷兰海关管理局内最重要的发展。如果你在日常工作中处理海关或海关事务,该应用程序是一个方便的工具。无论你是为政府工作还是在商业部门工作。 海关NL inSig..
这个应用程序让您了解荷兰海关管理局内最重要的发展。如果你在日常工作中处理海关或海关事务,该应用程序是一个方便的工具。无论你是为政府工作还是在商业部门工作。 海关NL inSight是海关关系的免费数字季刊。发布新号码后,您将收到推送消息。
Reisbagage: waar moet ik op letten C..
Reisbagage: waar moet ik op letten Check wat u wel of niet zo maar mee mag nemen in uw reisbagage. In de app leest u heel overzichtelijk de regels over het meenemen van geneesmidde..
Trends4fi staat voor trends for fina..
Trends4fi staat voor trends for financial investigation. Deze app ondersteunt het verzamelen van signalen en nieuwe ontwikkelingen op gebied van financieel-economische misdaad. Zo ..
Met B/CN 2-factor kunt u een extra b..
Met B/CN 2-factor kunt u een extra beveiligingslaag gebruiken bij de online diensten van Belastingdienst Caribisch Nederland. Als u 2-factor authenticatie gebruikt moet u bij het i..
Met deze app kunt u elk jaar vanaf 1..
Met deze app kunt u elk jaar vanaf 1 maart uw aangifte inkomstenbelasting doen. U haalt met uw DigiD uw gegevens op. Daarna controleert u ze. Klopt alles? Dan kunt u uw aangifte me..
Misdaad mag niet lonen! Al jaren is ..
Misdaad mag niet lonen! Al jaren is er binnen de opsporing en het Openbaar Ministerie meer aandacht voor afpakken. Op jacht naar het crimineel vermogen werken zij intensief samen m..
Met deze app van de Douane meldt u s..
Met deze app van de Douane meldt u snel en eenvoudig fraude met accijns. Accijns is een belasting op tabaksproducten, alcoholhoudende dranken en motorbrandstoffen. Voorbeelden van ..
Hebt u kinderopvangtoeslag? Kijk dan..
Hebt u kinderopvangtoeslag? Kijk dan of deze app wat voor u is. De 1e keer dat u de app gebruikt, hebt u uw DigiD nodig. Is deze app voor u? U kunt uw toeslag en de opvanggegevens ..
Welkom bij de Belastingdienst! Binne..
Welkom bij de Belastingdienst! Binnenkort start je als medewerker bij de Belastingdienst. We helpen je graag bij een goede voorbereiding. In deze app vind je daarom persoonlijke in..

Afpakapp应用下载

苹果商店应用官网