基本信息

更新日期:
版本:
2.0.65
大小:
80.5 MB
类型:
商务
平台:
iOS
评分:
发布日期:
2023-12-15
价格:
免费
开发者:

应用更新

bugfixes

yellowQ FSM应用截图

【图】yellowQ FSM(截图1)【图】yellowQ FSM(截图2)

yellowQ FSM应用简介

De snelle digitale ontwikkeling biedt kansen voor de servicemonteur. Waar papier vroeger onmisbaar was zijn er tegenwoordig apparaten beschikbaar die zowel online als offline ondersteuning bieden.
Er zijn geen zoekgeraakte of onleesbare bonnen meer en foutgevoeligheid wordt hierdoor aanzienlijk gereduceerd.
Eenvoudig meerdere foto’s toevoegen vóór, tijdens of na het uitgevoerde werk waarna de digitale werkbon automatisch wordt afgemeld wanneer de klant de handtekening heeft gezet.

类似yellowQ FSM应用

In de renovatie applicatie worden al..
In de renovatie applicatie worden alle projectactiviteiten vastgelegd: de inventarisaties van werkzaamheden, kostenberekeningen en uitgevoerde werkzaamheden. Deze informatie is erg..
De servicemonteur ziet per dag welke..
De servicemonteur ziet per dag welke werkzaamheden gepland zijn met alle relevante informatie die nodig is. Materiaal, materieel en uren worden vastgelegd tijdens het uitvoeren van..
Wil jij zelf initiatief nemen op jou..
Wil jij zelf initiatief nemen op jouw verdere loopbaan? Dan kun je in de Werkplein Twente app recente vacatures vinden. Verder staan er in deze app evenementen waarvoor jij je kunt..
Beschrijving Deze applicatie (app) i..
Beschrijving Deze applicatie (app) is ontworpen voor de E-Installateurs die Service en Onderhoud verlenen bij klanten van Noodverlichting. De meerwaarde voor de E-Installateurs (mo..
In één oogopslag zijn je taken zicht..
In één oogopslag zijn je taken zichtbaar en manage je je productiviteit. Taak gestuurd zie je overzichtelijk alle relevante informatie. Synchroniseer je data realtime en houd ieder..
VRAAG VERLOF GEMAKKELIJK AAN Je verl..
VRAAG VERLOF GEMAKKELIJK AAN Je verlof onmiddellijk aanvragen terwijl je je reis plant? In de Employee app regel je het in enkele kliks. Kies de gewenste dagen, het juiste verlofty..
De snelle digitale ontwikkeling bied..
De snelle digitale ontwikkeling biedt kansen voor de servicemonteur. Waar papier vroeger onmisbaar was zijn er tegenwoordig apparaten beschikbaar die zowel online als offline onder..
De servicemonteur ziet per dag welke..
De servicemonteur ziet per dag welke werkzaamheden gepland zijn met alle relevante informatie die nodig is. Materiaal, materieel en uren worden vastgelegd tijdens het uitvoeren van..

yellowQ FSM应用下载

苹果商店应用官网