基本信息

更新日期:
版本:
1.0
大小:
118.2 MB
类型:
工具
平台:
iOS
评分:
发布日期:
2020-10-23
价格:
免费
开发者:

SírhelyAPP应用截图

【图】SírhelyAPP(截图1)【图】SírhelyAPP(截图2)【图】SírhelyAPP(截图3)

SírhelyAPP应用简介

Örömmel értesítjük, hogy elindult a SírhelyApp!

A letöltéssel naprakészen követheti családi tulajdonú síremlékét, tehát azok adatait, az elhunyt hozzátartozókat és a sírhely lejárati idejét. Láthatja azokat az információkat is, amelyeket eddig nem, sőt elérhet új funkciókat is.

Probléma esetén az applikáción keresztül azonnal kapcsolatba léphet az Önhöz legközelebb álló temetővel, temetkezési irodával, vagy a temetővel, ahol családi tulajdonú síremlékét elhelyezték.

A Sírhely App INGYENES szolgáltatás, amely a közeledő Halottak Napja miatt hamarosan elérhető lesz!

类似SírhelyAPP应用

COMPUTHERM E系列是Quantrax Ltd的免费智能家居APP,它可以通过互联网随时随地控制所有COMPUTHERM E系列设备。 凭借其先进的功能COMPUTHE..
COMPUTHERM E系列是Quantrax Ltd的免费智能家居APP,它可以通过互联网随时随地控制所有COMPUTHERM E系列设备。 凭借其先进的功能COMPUTHERM E系列非常适合您的家庭或度假屋的加热/冷却系统的远程控制。
Ez az alkalmazás rendezvényszervezők..
Ez az alkalmazás rendezvényszervezőknek segít jegyek ellenőrzésében és beléptetésben. A rendezvénylátogatók jegyein található QR és vonalkódot az eszköz kamerájával kerülnek beolva..
A Víz24 alkalmazás a magyarországi t..
A Víz24 alkalmazás a magyarországi települések és vízvédelmi szakaszok térképeinek és csatornahálózatának térképes megjelenítésével, a vízkárelhárítási szakértők elérhetőségeivel é..
Az Instant GSM konnektor előnyei: • ..
Az Instant GSM konnektor előnyei: • Az Instant GSM konnektor beépített SIM kártyával (chip) és GSM Internet szolgáltatással egyaránt rendelkezik • A GSM Internet szolgáltatás díját..
Neked is fontos a Rezsiszámla? Te is..
Neked is fontos a Rezsiszámla? Te is szeretnéd tudni mennyi lesz az évvégén a kifizetendő összeg? Ráfizetnem kell vagy kapok vissza? Akkor most ezzel az programmal segítséget kapsz..
A NERtrekker segítségével nyomon tud..
A NERtrekker segítségével nyomon tudod követni a NER oligarchákhoz kötődő luxus magánrepülőgépek útjait. Még azokét is, akik egyébként letiltották magukat a publikus radarokról Az ..
A DIGI ügyfélkapun lehetősége van sz..
A DIGI ügyfélkapun lehetősége van szerződése adatainak karbantartására, számláinak nyomonkövetésére. Megtekintheti számlájának részleteit, beállíthatja és kezelheti egyéb szolgálta..
Örömmel értesítjük, hogy elindult a ..
Örömmel értesítjük, hogy elindult a SírhelyApp! A letöltéssel naprakészen követheti családi tulajdonú síremlékét, tehát azok adatait, az elhunyt hozzátartozókat és a sírhely lejára..

SírhelyAPP应用下载

苹果商店应用官网